Ztráta pigmentu rtů

Uzivatel
3. 4. 2007 · Poslední odpověď: 3. 11. 2010

Na spodnej pere v pravo dole sa mi zacina stracat pigment.Momentalne si to dokreslujem -cervenou ciarou/kozmetic.ceruzkou/Mozte mi poradit co stym?Stacila by contura pier? Dakujem prajem prijemny den vsetkym

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Doporučoval bych pracoviště, která dokáží tetovat barvami přirozenými tělu. Někde dokáží vytetovat jizvy do barty okolí, třeba světlé jizvy do barvy kůže, t var nehtu na pahýlu prstu a podobně. Jedno takové tetovací centrum je na klinice Esthe. S pozdravem Dr. Tomášek

Vážená Eriko, nejdříve se poraďte s dermatologem, pokud bude vše v pořádku je ideálním řešením premanentní make-up.

Dobrý den, ráda bych Vás pozvalanavstupní konzultaci s dermatoložkou, nutná je osobní konzultace, cena je 600,- kč, zdali-se nejedná např. o autoimunitní vyš.
S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.

Dobrý den, děkuji za dotaz. Neviděl jsem Vás, ale nejlepším řešením se mi jeví permanentní make-up.Nashledanou, dr. Remeš

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení rtů
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 4. 2022
Odstranění pigmentových skvrn
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 7. 2018
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 6. 2015
Digitální dermatoskop
1 odpověď, nejnovější odpověď: 23. 9. 2020
Korekce jizev
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 1. 2022
Odstranění jizev laserem
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 1. 2019
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 12. 2016
1 odpověď, nejnovější odpověď: 24. 10. 2023
Laserová dermatologie
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 4. 2024
Plexr
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 4. 2021

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi