Na spodnej pere v pravo dole sa mi zacina stracat pigment.Momentalne si to dokreslujem -cervenou ciarou/kozmetic.ceruzkou/Mozte mi poradit co stym?Stacila by contura pier? Dakujem prajem prijemny den vsetkym
Doporučoval bych pracoviště, která dokáží tetovat barvami přirozenými tělu. Někde dokáží vytetovat jizvy do barty okolí, třeba světlé jizvy do barvy kůže, t var nehtu na pahýlu prstu a podobně. Jedno takové tetovací centrum je na klinice Esthe. S pozdravem Dr. Tomášek
Vážená Eriko, nejdříve se poraďte s dermatologem, pokud bude vše v pořádku je ideálním řešením premanentní make-up.
Dobrý den, ráda bych Vás pozvalanavstupní konzultaci s dermatoložkou, nutná je osobní konzultace, cena je 600,- kč, zdali-se nejedná např. o autoimunitní vyš.
S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.
Dobrý den, děkuji za dotaz. Neviděl jsem Vás, ale nejlepším řešením se mi jeví permanentní make-up.Nashledanou, dr. Remeš
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.