Dobrý den, asi cca za poslední rok mi hodně pokleslo obočí a kůži na čele mám dost povolenou (nepevnou jako předtím). Prvně to vypadalo jako pokleslé oční víčka, asi před třema měsíci šlo poznat že se jedná o pokles obočí (dříve jsem to nepostřehla). Hlavně mi to začlo vadit na oči, tlak na oči a bolest, prvně při pohledu nahoru a pak i při pohledu rovně, nikdo to nechápe,ale já se hrozně trápím a už opravdu nemůžu.Byla jsem na botoxu zvednutí obočí a výsledek žádný, poté jsem podle rad doktora podstoupila niťový lifting obočí a operaci horních víček a opět žádná změna, obočí opět spadlo a na oči nevidím jako dřív. Hrozně mě to trápí, hlavně z důvodů že mi je 34 let a ještě před rokem jsem se na svět mohla dívat v pohodě, teď se jen trápím jak fyzicky tak psychicky. Předem děkuji za každou radu.
Dobrý den, je nutná osobní konzultace.
Pokud máte zájem rádi Vás objednáme na konzultaci k MUDr. Menšíkovi.
S pozdravem
Tým Body
Dobrý den,
na další výkony jste mladá a navíc máte vysoké čelo, takže ho zvedat a posouvat jeho vlasovou hranice není vhodné. Je možné, že časem bude možné zvednout zevní oblast obočí, ale nyní si myslím, že nepotřebujete žádný zákrok.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.