Dobrý den,
když jsem byla mladší pokousal mě pes, přesněji mi roztrhl obočí. Obočí mi bylo zašíváno a nikdy mě to nijak netrápilo, ale přijde mi, že čím starší jsem, tak tím hůř to vypadá.
Chtěla jsem se zeptat, co je v této situaci nejvhodnější postup? Brow lift? Microblading? (K tomu se moc nepřikláním protože mám tu jednu stranu obličeje povislejší) A kolik to bude stát?
Když se dívám do zrcadla, tak v těch obočích nevidím takový rozdíl jako na fotkách.
Dobrý den,
bez vyšetření a konzultace se nelze vyjádřit. Objednejte se na nezávaznou konzultaci.
S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
jenom podle fotky toto nelze naplánovat, záleží i na mimice, ale současně byste se měla smířit s tím, že nikdy nebude dosaženo absolutní symetrie.
S pozdravem
Dr. Helena Singerová
Vážená slečno, k dispozici je pouze 1 fotografie, na které je patrná asymetrie v postavení obočí. Nejjednodušším řešení této asymetrie je vysunutí, resp. závěs, pokleslejší strany.
Srdečně Vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.