Dobrý den, Od přírody mám takový pokleslý tvar očních víček, viz horní fotka. Takový “blbečkovský”, unavený výraz. S léty se to jen horší. Obočí mám vlastně nonstop přizvedlé jako na spodní fotce, krom líbivějšího vzhledu se mi rozšíří zorné pole, odpadne nepříjemný pocit tíhy na víčkách, zkrátka lépe vidím a lépe se dokážu soustředit třeba na práci. Dokáže browlift takto zvednout obočí a s ním i horní víčka? Vím, že nejlepší je konzultace, ale než na ni půjdu, ráda bych věděla zda to má vůbec smysl, bojím se že mě lékař pošle domů s tím ze jsem moc mladá (25) a mám přijít za deset let na víčka...
Děkuji :)
Dobrý den,
abychom mohli posoudit, je vždy nutná osobní konzultace u lékaře a provedené vyšetření. Na základě toho doporučíme pro Vás vhodné řešení.
S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE
DOBRÝ DEN, PŘED KAŽDOU OPERACÍ JE NUTNÁ OSOBNÍ KONZULTACE S OPERATÉREM, ABSTRAKTNĚ SE MŮŽEME BAVIT O ČEMKOLIV.. ALE KAŽDÝ ČLOVĚK JE INDIVIDUÁLNÍ A POTŘEBUJE SVŮJ OSOBNÍ PŘÍSTUP..😎SJ
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.