Po příhodě, o které bych nechtěl mluvit mám prázdý šourek, který nevzhledně visí a přebytečná kůže mi překáží. Chtěl bych si jej nechat zmenšit nebo úplně odstranit. Zajímá mě cena a kde tento zákrok provádí.
Neuvažujete spíše o implantaci varlete? Zdravím
Vážený pane, Váš problém má pravděpodobně několik řešení. Je však nutná Vaše osobní konzultace.
Zdraví
Dr Svoboda
Dobry den, premyslim nad takovym rozmarem, vidim, ze varlata se na penis upinaji mnozstvim kuze a pri stoporenem penisu je to natazeni kuzi smerem k penisu ze spodni strany u nekoho vyraznejsi, u jineho min. Ja to mam dle meho naprosto normalni, ale presto bych tam videl kuze, ktere by sly odstranit a udelat tak penis opticky delsi. Jestli by to slo ambulantne pri lokalnim umrtveni provest a co by to tak stalo? Obrizku mam uz za sebou.
Při vší úctě Vaše domněnky jsou názorem neprofesionála, a neznáte následky, které by mohly nastat. Jinými slovy, \"to co chcete Vy se nemusí slučovat s výsledkem\".
Domnívám se, že konsultace bude to nejlepší řešení.
Zdraví Dr. Tomášek
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.