Scvrklý penis v klidovém stavu

adamy
25. 2. 2016 · Poslední odpověď: 25. 2. 2016

Dobrý den, chtěl jsem se vás zeptat, zda by mi šel zvětšit penis, abych jej měl v klidovém stavu trochu větší. V erekci jsem s jeho velikostí spokojen, měří 15 cm. V klidovém stavu jej však mám stále velmi scvrklý, takže měří cca 2 až 3 cm. Mám z toho psychický blok, strašně se za to stydím. Nechci kvůli tomu chodit na veřejné koupaliště, ani se nechci po práci s kolegy sprchovat. Kdyby se podařilo můj penis zvětšit v klidovém stavu o 2 až 3 cm, byl bych spokojený. Děkuji za odpověď a za radu. Přeji hezký den.

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

To by asi šlo. Jedná se o uvolnění vazu, který fixuje topořivé těleso ke sponě stydké. S tímto výkonem máme dlouholeté zkušenosti.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat na, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg

Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení penisu
Žádné odpovědi
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 2. 2019
Obřízka
1 odpověď, nejnovější odpověď: 30. 3. 2022
Obřízka
Žádné odpovědi
Obřízka
Žádné odpovědi
Zvětšení penisu
Žádné odpovědi
Obřízka
Žádné odpovědi
Botulotoxin
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 31. 8. 2018
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 4. 2014
Labioplastika
Žádné odpovědi

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi