Dobrý den, chci se prosím zeptat s přibývajícím věkem (30) mám zapadlé oči… Jako kdyby mi zapadala horní víčka a nadočnicový oblouk vystupoval. Chtěla bych mí plná horní víčka. Podotýkám, že jednou za cas mám oči normální.. ale nevím proč. Co by jste mi prosim poradili? Děkuji moc! :) Příkladem je foto plus dvě fota, jak mam jednou za čas normální oči- jaké bych chtěla mít každý den :)
Dobrý den, tuto oblast je možné vyplnit kyselinou hyaluronovou nebo vlastním tukem. Hezký den. MUDr. Kamila Podkalská Sommerová
Dobrý den,
doporučuji podstoupit osobní konzultaci. Na základě vyšetření doporučíme vhodný postup.
S pozdravem
MUDr. Eva Urbánková, MBA
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
není vhodné řešit operací přechodný stav. Pokud bude kůže horních víček již zřetelně spadlá a v nadbytku, teprve pak je indikována operace horních víček. Jinak by výkon byl zbytečný a navíc byste měla jizvu, která ve vašem věku, když máte víčka bez vrásek by byla výrazná a působila by spíše rušivě než by vám pomohla zlepšit tvar víček.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den.
Obočí u nás běžně vyplňujeme kyselinou hyaluronovou.Dop. bych Vám konzultaci ,kdy Vás seznámím s průběhem zákroku a jeho cenou.
Kotlářová Pardubice
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.