Unavený pohled a pokleslá horní víčka

Pavlina2021
14. 2. 2021 · Poslední odpověď: 16. 2. 2021

Dobrý den, je mi 34 let a už rok pozoruji unavený pohled a začíná se projevovat genetika po matce, která byla na operaci jak horních, tak i dolních víček. Nerada bych řešila operací víček. Spíše nějakou prevencí - neinvazivní metoda (plexr mě nezaujal). Dost jsem četla o různých neinvazivních metodách a nitích aptos. Dovolím se zeptat, jakou metodu doporučujete?

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, řešením mohou být jak nitě aptos, tak silhouette lift. Při tomto je velmi důležitá konzultace.
S pozdravem,
MUDr. Jana Bartošková

2 adresy v Jihomoravský kraj

Dobrý den,
abychom mohli stanovit nejvhodnější metodu léčby, je nutná osobní konzultace s lékařem a vyšetření. Můžete se stavit také u nás na Klinice YES VISAGE.

S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE

Dobrý den,
na tento estetický problém existuje mnoho řešení. Každá klientka však vyžaduje jiný přístup a zjistit, která metoda je pro ni nejvhodnější. Toho lze dosáhnout pouze tím, že ji lékař uvidí na živo. Proto vřele doporučujeme konzultaci u lékaře, který vám i jednotlivé metody vysvětlí a pomůže vám najít to nejvhodnější řešení přímo pro Vás na míru.

Tým Medical Institute Care, s.r.o.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Operace horních víček
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 17. 9. 2018
Plexr
1 odpověď, nejnovější odpověď: 21. 5. 2020
Operace horních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 7. 2021
Brow lift
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 7. 2021
Brow lift
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 6. 2024
Brow lift
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 3. 2016
Brow lift
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 8. 2019
Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 5. 2018
Brow lift
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 12. 2014
Operace očních víček
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 7. 2022

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi