Dobrý den, je mi 34 let a už rok pozoruji unavený pohled a začíná se projevovat genetika po matce, která byla na operaci jak horních, tak i dolních víček. Nerada bych řešila operací víček. Spíše nějakou prevencí - neinvazivní metoda (plexr mě nezaujal). Dost jsem četla o různých neinvazivních metodách a nitích aptos. Dovolím se zeptat, jakou metodu doporučujete?
Dobrý den, řešením mohou být jak nitě aptos, tak silhouette lift. Při tomto je velmi důležitá konzultace.
S pozdravem,
MUDr. Jana Bartošková
Dobrý den,
abychom mohli stanovit nejvhodnější metodu léčby, je nutná osobní konzultace s lékařem a vyšetření. Můžete se stavit také u nás na Klinice YES VISAGE.
S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
na tento estetický problém existuje mnoho řešení. Každá klientka však vyžaduje jiný přístup a zjistit, která metoda je pro ni nejvhodnější. Toho lze dosáhnout pouze tím, že ji lékař uvidí na živo. Proto vřele doporučujeme konzultaci u lékaře, který vám i jednotlivé metody vysvětlí a pomůže vám najít to nejvhodnější řešení přímo pro Vás na míru.
Tým Medical Institute Care, s.r.o.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.