Dobry den, jiz 3 roky jsem po operaci hornich vicek. Operace se dle meho nazoru nepovedla. Mela jsem hodne tuku v hornich vickach a cast tuku mi u vnitrnich koutku zustala. U leveho oka mam u koutku jizvu i boulicku. Prave oko bylo moc riznute a udelala se mi pres vicko vraska a kuze se na nem hrne a nezajizdi pod ohyb. Mam z toho velke trauma a i me sebevedomi velmi utrpelo. Jsem z toho stale ztrapena, ale reoperace se bojim, ze se opet nepovede. Navic me lekar z Chomutovska vystrasil, ze by mi jizvy mohli prasknout a mohla bych vypadat jeste hure :-(. Byl by tu prosim nejaky odbornik s laskavym pristupem a pochopenim k mym obavam a pomohl mi? Stale jsem doufala, ze se to zlepsi, ale asi ne. Moc prosim, zda by se mi mohl ozvat odbornik - lekar, ktery ma s timto zkusenosti a mohl mi s opravou vicek pomoci. Velice dekuji
Dobrý den,
pokud po korekci víček zůstává zbytek tuku ve vnitřních polech, nebyl dostatečně odstraněn. Taktéž kožní nadbytek, o kterém píšete. Následné korekce by měla Váš problém vyřešit. Nicméně , samozřejmě, každá další operace má i svá další riziko. "Prasknutí jizev" je však nesmysl.
Zdravím, Šormová
Dobrý den, každý stav lze korigovat. (Viz řešení poúrazových a ztrátových stavů). Jistě je nutná osobní konzultace, vyšetření funkce a pohyblivosti víček a plán případného zakroku.
U nás se lze objednat na konzultaci zdarma po-čt 8-12h
SJ
Dobrý den,
teoreticky by se asi něco dělat dalo. Ale když budu hovořit zcela obecně, každý vás bude chtít před nějakým definitivním rozhodnutím vidět a vyšetřit. Rozumím-li tomu dobře, jste někde z kraje Chomutovska, a proto chirurgická turistika až na Moravu určitě není strategicky vhodná věc. Hledejte lékaře, plastického chirurga, někde v komfortní dojezdové vzdálenosti. Určitě se vám to vyplatí.
S pozdravem
Ivo Menšík
Dobrý den,
dostavte se ke konzultaci, kožní nadbytky víček a možnost provedení korekce lze posoudit při zavřených víčkách.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.