Zajímalo by mne jak dlouho budou viditelné následky operace-otoky čí modřiny- chtěl bych operaci horních víček.
Je to strašlivě individuelní, někdy sotva po dvou týdnech nenajdu řez, někdy jsou jizvy rudé i 3 měsíce.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den. Minimálně 14 dní ale oči se budou hojit a usazovat několik měsíců.
Zdraví Mudr. Šulcová Hejnalová eleganz clinic
Zcela individuální záležitost, ale z větší části se na hojení podílí sám pacient, který může ovlivnit rekonvalescenci dodržováním rad operatéra.U nás používáme přístroj Surgitron,který je šetrnější a rekonvalescence je kratší .
S pozdravem Arte Clinic, Brno
Dobrý den, jsem po operaci horních víček, výsledek je úžasný, jen mi po modřinách zůstaly otoky pod očima. Léky proti otoků beru ještě dnes. Operace proběhla 26. 10. 2020.Máte pro mě řešení? Děkuji za odpověď.
Před necelými 2 měsíci jsem podstoupila rhinoplatiku a chtěla bych ještě absolvovat operaci horních víček. Za jak dlouho je možné tento zákrok po rhinoplastice podstoupit? Jde mi zejména o otoky nosu, aby neměly nepříznivý vliv na výsledek operace očních víček.
Dobrý den, také bych se do druhé operace nepouštěl dříve než za půl roku.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.