Je mi padesát let a uvažuji o operaci horních víček, které mi přetékají přes řasy. Uvažuji o Nemocnici Kyjov-oční nebo Gemini Zlín.Jsem z Uh.Hradiště. Děkuji za Váš názor a radu.AS
Dobrý den,
naše klinika Formé sídlíci v Praze nabízí operaci víček od odborníku s mnohaletými zkušenosťami. Po operaci, která trvá hodinu odcházíte do domácí péče. První výsledky se dostaví už po týdnu, po vyndání stehu. Po vstřebání otoku a užívaní léku a mastiček, které dostanete u nás na klinice, v cene zákroku, se dostaví efekt výslední. Prosím, navštivte naše vebové stránky a objednejte se na zákrok. Sice nesídlíme ve Zlíne, ale naše ceny jsou natolik příznivé, že se vám vyplatí nás navštívit.
S pozdravem, Formé clinic
Dobry den, pokud uvažujete o operaci , obraťte se zkušeného plastického chirurga, který děla tyto zákroky rutinne a kvalitne. S očními lékaři nemam dobre zkusenosti. Zdravi dr vraspirova
Dobrý den,
plastickou úpravu převislé kůže horních víček provádí zkušení chirurgové i na naši klinice. V případě zájmu se můžete objednat na vstupní předoperační vyšetření.
S pozdravem
MUDr. Natália Beszédešová, PhD.
Dobrý den, jsem tři týdny po operaci horních víček, bohužel se mi špatně zavírají víčka, musím vyvíjet tlak na dovření (hlavně u vnitřního koutku), při pohledu jde vidět, že je nejspíše ubráno více kůže, bylo mi i více stáhnuto obočí, stehy byly dělány vnitřní nevstřebatelné. Je možné, že kůže víčka povolí? Kůži mám i výrazně naplou. Venkovní otoky už žádné nemám. Dále mi byly odebrány nejspíše tukové prolapsy (ve tvaru žížaly), o kterých jsme se před operací s panem doktorem nebavili, je možné, že vzhled zapadnených víček při otevření zmizí nebo se spíše více prohloubí? Děkuji za informaci
DOBRÝ DEN, VŽDY KONTAKTUJTE SVÉHO OPERÁTORA 😎SJ
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.