Dobrý den, jsem 3 týdny po operaci horních víček. Zhojilo se to hezky ,tvar oka je hezký. Co mě trápí, jsou jizvy - na každém oku jsou v jiné výšce. Na levém je jizva přesně v ohybu a ztrácí se. Ta na pravém je mnohem výš nad ohybem a hodně viditelná. Neměl by být řez stejný na obou víčkách? Je to normální, že doktor to takhle udělá nebo mu prostě ujela ruka? Byla jsem u zkušeného lékaře na velmi známé klinice. Děkuji.
Dobrý den, protože žádný člověk není podle osy stejně symetrický, ani velikost očnice, postavení obočí či přebytek kůže není na obou stranách stejný, může po operaci horních víček být jizva umístěna na každé straně jinak. Což vůbec nevadí, provádějte tlakové masáže, jizva se zhojí a nakonec nebude vůbec patrná. Důležitá je symetrie víček nikoliv jizvy. SJ
Dobrý den,
na konečné zhodnocení je brzy, buďte trpělivá a provádějte tlakové masáže.
S pozdravem
MUDr. Martin Molitor
Klinika YES VISAGE
před pár lety jsem podstoupila operaci horních víček v Praze ,a nějak se to nepovedlo i když pan doktor byl velice spokojený ,tak okolí bylo zděšeno ,jak to vypadám ,takže na řadu přišel make up .Proto hledám lékaře ,co by to opravil ,byla jsem na jedné konzultaci a lékař odmítl .
vážená paní, reoperace je vždy pro obě strany vysoce náročná, proto se nemůžete divit, když si na ni někdo netroufá, a podle mého názoru je rozhodně čestnější výkon odmítnout než pokračovat v neúspěchu, nicméně k vám konkrétně: protože jste nepřipojila foto, nelze se ani orientačně vyjádřit k možné indikaci I technice, přeji hezký den prof dušková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.