Dobrý den,
mám na Vás dotaz. Mám hodne spadlá horní víčka. Chtěla bych si je nechat upravit, ale mám Ehler-danlos syndrom, je to nemoc pojivové tkáně, do příznaků patri i ptóza víček. Když jsem to konzultovala s lékařem, tak si není jistý, zda mi to pomůže.Tak mám z toho docela strach, aby to nebylo ještě horší a chtěla bych Vás poprosit o názor. Děkuju, Vyskočilová
Dobrý den,
je to na zvážení, jestli operaci opravdu potřebujete, nemám k dispozici fotky, ale samozřejmě hojení je proces velmi individuální a bude i tímto syndromem ovlivněno, jak sama víte.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
MILÁ SLEČNO, ZATÍM NENÍ ESTETICKÝ VÝKON U VÁS INDIKOVÁN, NEMÁTE ŽÁDNÉ NADBYTKY KŮŽE VÍČEK, VE VAŠEM PŘÍPADĚ BYCH UVAŽOVALA POUZE O NEZBYTNÝCH CHIRURGICKÝCH ZÁKROCÍCH. SJ
Dobrý den,
Ehlers-Danlosův syndrom se může projevovat různě intenzivně od mírných příznaků téměř bez potíží až po velmi mobilní křehké klouby a velmi křehkou kůži, kterou je problém vůbec sešít. Proto hodně závisí i na typu a intenzitě projevů.
Je to spíše na osobní konzultaci, prohlídnutí nálezů, které máte k dispozici, vyšetření apod., protože skutečně takhle nelze říci, zda Vám výkon pomůže nebo nikoliv. Je sice větší pravděpodobnost, že výkon aspoň trochu pomůže ale také se nemusí nic změnit a ve vzácných případech by se mohlo stát, že by výkon naopak mohl vést ke komplikacím s těžkým řešením.
Přeji hezké dny
M. Molitor, Art Ethic Clinic
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.