Podstoupila jsem zvětšení lícních kostí výplněmi, ale nyní hledám trvalou alternativu, může mi pomoci operace?
Invazivní operace pro zvětšení lícních kostí není nutná, lze tuto oblast zvětšit miniinvazivní metodou - bioplastikou, kdy se vám v aplikované oblasti vytvoří vlastní vazivo a můžete si líce případně, pokud vám nebude stačit výsledný stav po jednom zákroku ještě více zvětšit. Podrobné informace včetně obrázků k těmto zákrokům najdete na Pokud budete mít zájem, můžete mě kontaktovat pomocí e-mailu přímo ze stránek a objednat se po domluvě rovnou na zákrok. S pozdravem BIOPLASTIKA - MUDr. Jana Vybulková Zavadilová(dosud přesměrováno na původní stránky
Ideální je aplikace implantátů. Jedná se již o chirurgický výkon se vším všudy, narkosa, řez v ústech, uvolnění tkáně od jařmové kosti, aplikace implantátu, zavrtání šroubu s implantátem do kosti. atd.
Určitě se obraťte s takovým to problemem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět i u nás. Naše \"nestátní zdravotnické zařízení\" \"Centrum estetické plastické chirurgie\" je přestěhováno a nyní umístěno na Chirurgické klinice
Pracujeme v prostorách jedné z nejlepších chirurgických klinik v Praze, což zajišťuje eventuelní plný a rychlý servis v případě komplikací. Tento profit má málokteré zařízení zabývající se estetickou chirurgií.
Zdraví Dr. Tomášek
Ke zvětšení lícní krajiny lze využít implantáty. Dnes existuje široká škála implantátů, které mají různý tvar a velikost. Lze tedy vybrat ten nejvhodnější podle konkrétní potřeby. Implantát se umisťuje přímo na kost. Jizva je v dutině ústní nad zuby a zvětšení má trvalý charakter.
Dobrý den, zajímá mě, zda je možná kombinace zvětšení brady posunutím kosti a zároveň použitím implanátu. Jde mi o výrznou změnu A zároveň vložení lícních implantátů v jednom zákroku. Zároveň mě zajímá orinetační cena Děkuji.
Pokud to berete takto, tak doporučuji se obrátit na pracoviště někde v Německu, kde jak je psáno pobýváte. Dále je optimální obtelefonovat pracoviště, zda konkrétně tuto problematiku řeší.
Já osobně bych člověka s tímto přístupem k věci a takto zaneprázdněného operovat nechtěl, protože to vypadá, že upřednostňujete ztrátu času před svým zdravím. Zvláště když čtu Váš názor v komunikaci s kolegou Vrbickým, jehož odpověď považuji za opravdu konkrétní a na úrovni. I my musíme ztrácet čas svými příspěvky na toto fórum.
Zdraví Dr. Tomášek
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.