Předsunuté čelisti

Fergie58
21. 10. 2009 · Poslední odpověď: 2. 9. 2010

Dobý den, mám dotaz. Mám povysunutou horní i dolní čelist.Mám předkus a zajímalo by mě, jestli by se dal tento problém vyřešit.Přála bych si podstoupit i operaci nosu. Můžete mi tedy poradit, která by přídadně byla vhodnější první??A na kolik korun by taková operace vyšla?? Mám pocit, že jde o operaci pod názvem genioplastika. předem děkuji za odpověd.

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Genioplastiku, tedy změnu postavení jak horní tak dolní čelisti, je možné provést. Jde o velmi složitou operaci prováděnou stomatochirurgem, se kterým naše klinika velmi úzce spolupracuje a tyto výkony se na naší klinice provádějí. Samozřejmostí je vyšetření tímto odborným lékařem, zda je operace ve Vašem případě vhodná a možná. A samozřejmě podle výsledku vyšetření a podle výsledku operace je možné tuto nebo tyto později doplnit i operací nosu, pokud bude indikována. Cenu operace genioplastiky stanoví stomatochirurg. Většinou se provádějí jako první operace genioplastiky, ale přesně lze říci až po vyšetření a osobní konzultaci.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi