Feminizace obličeje pro trans

LamiaHayek
LamiaHayek
18. 1. 2021 · Poslední odpověď: 26. 2. 2021

Dobrý den, je mi 30 let, jsem trans (male to female) a ráda bych se zeptala, která z plastických chirurgií v Čr má zkušenosti s feminizací obličeje pro trans osoby, souborem operativních zákroků, které by mi pomohly změnit rysy obličeje z mužských na ženské. Ráda bych to prokonzultovala a nechala si vytvořit podrobný plán operací. Zasílám svou foto. Děkuji, Lamia

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Milá Lamio,
Na naší klinice Vám můžeme nabídnout celou řadu zákroků v multioborové spolupráci – od plastického chirurga přes maxilofaciálního chirurga až po specialitu na transplantaci vlasů.
V rámci bezplatné a nezávazné konzultace Vám také můžeme nabídnout i 3D vizualizaci před a po, abyste měla představu o konečném výsledku. Společně tak můžeme projít všechny možnosti, které se nabízejí.
Pokud byste měla zájem o více informací, rádi Vás na naší klinice přivítáme. Termín konzultace Vám v případě zájmu nabídnou kolegyně na recepci.
Budeme se těšit na Vaši návštěvu!
MUDr. Patrik Paulis
Plastický chirurg, vedoucí lékař ABClinic Art & Beauty

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Injekční výplně
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 3. 2018
Změna pohlaví
1 odpověď, nejnovější odpověď: 23. 10. 2013
Lipofilling
1 odpověď, nejnovější odpověď: 20. 5. 2021
Liposukce
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 29. 5. 2013
Neinvazivní liposukce
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 10. 2020
Chirurgická rekonstrukce obličeje
Žádné odpovědi
Facelift
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 11. 7. 2007
Fotorejuvenace IPL
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 12. 2013
Injekční výplně
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 5. 2013
Botulotoxin proti pocení
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 10. 2007

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi