Měl bych poslední dotaz, dejme tomu, když si někdo poraní- strhne znaménko, mě osobne se to stalo, zůstala po tom mala jizvička. Dejme tomu, že to poranění- strhnutí by mohlo spustit rakovinotvorný proces, jak lekář, nebo já poznáme, že něco není v pořádku. Rakovina kůže se pozná, dle pigmentu, který se zvetšuje, mění barvu, tvar, a ruzne dálší znaky. Jak se to pozná, když pigment byl stržený??? Je možný pri vytváření nádoru se pigment opět na povrch kůže vrátí??? Nebo se změny na kůži neprojeví, a rakovinotvorné bujení si bude pod kůži hezky bujet, aniž by bylo na povrchu cokoliv vidět, a zjistí se to až bude pozdě???
Všecho je možné.... a jak již bylo řečeno-tady nic nevyřešíte.
Vcera jsem si vsimla nehezky vypadajicicho znamenka na levem.stehne. Vypada to jako by pod nim byl pupinek nebo stipanec. Mam se znepokojovat? Nebo pockat, jak se znamenko vyvine?
Jsem ve 35tt, obavam se proto, ze jej nikde nebudou chtit pred porodem odstranit..
Dobrý den můžete 21.9.v 13 hodín?
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.