Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli lze odstranit takové nevystouplé znaménka/pihy ? Moje paní kožní mi řekla, že odstranit nejdou. Opravdu mi je na žádné klinice laserem neodstraní ? Děkuji za odpověď
Dobrý den,
laser je zcela neodstraní, mohou se vytvořit znovu a chirurgické odstranění zanechá jizvy.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den je vhodná konzultace s mojí asistentkou na našem t.č., který bude chtít po vás fotky dané lokality a jak píšete pih. a podle toho to zhodnotíme...máme na klinice laser kterým se to dá odstranit, ale musíme zhodnotit na základě fotek. Díky Chorvát
Dobrý den, pihy opravdu odstranit takto nelze.
S pozdravem
Ivo Menšík
Dobrý den, pokud jde o odstranění pih, tyto jsou v povrchové vrstvě pleti, můžete si je nechat odstranit třeba opakovanou dermabrazí, nebo chemickým peelingem - cílem by bylo šetrné odstranění oloupáním pigmentované vrstvy kůže. POkud byste ale absolvovala odstranění odpařením ( laser nebo elektrokoagulace), bylo by tady riziko, že následně vznikne jizvička ev. bělavá ploška. Asi tolik k tomu. Krom toho jsou dle mého názoru pihy hezké :) , ale toto je vskutku jen můj názor. Mějte se hezky, Dr. Tak.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.