Dobrý den chtěla bych se zeptat zda si sama musím hradit odstranění znaménka které mám na krku a jelikož je to vystouplá piha tak při nošení tílka s ramínkem za krk nebo s nošením řetízků se o pihu zavadí a dost to bolí.Taky mám pihu na zádech a všimla jsem si,že se docela zvětšila tak bych si tyto dvě určitě chtěla nechat odstranit a tak mě zajímá zda si takovéto pihy musím hradit sama či ne.Děkuji
Dobrý den,
odstranění znaménka chirurgicky, vyříznutím neboli exscisí je hrazeno všemi zdravotními pojišťovnami v každé chirurgické ordinaci,která je smluvním partnerem zdravotních pojišťoven.Po vyříznutí se materiál odesílá k histologickému vyšetření k určení přesné povahy znaménka, což při ošetření laserem nelze uskutečnit.
MUDr.Zbyněk Dvořák
Privátní chirurgicko-proktologická ordinace
Senovážné nám.*****
.
Dobrý den.
První cesta na dermatologii k určení typu útvaru - vyšetření dermatoskopem, některá pracoviště mají digitální.
Druhá cesta laserové ošetření - většinou si hradí pacient sám, ale i zde lze určit histologii, když se horní část pošle na rozbor a druhá cesta excise s kompletním histologickým rozborem. Úhrada je na pracovišti, zda má smluvní vztah s pojišťovnou.
Dobrý den,
v našem centru odstraňujeme znaménka a pihy medicínským frakčním CO2 laserem, kdy se znaménko odpaří vrstvu po vrstvě. Ošetřované místo nekrvácí a nezůstává jizva.
Jelikož jsme nestátní zdravotnické zařízení, zákrok by jste si hradila sama.
V případě dalších dotazů nás můžete kontaktovat buď na emailové adrese ******** nebo na tel. čísle **********
S pozdravem
tým med-laser, Jihlava
Dobrý den,
pokud budete využívat služeb soukromých klinik, které zpravidla také disponují možností případného laserového odstranění znaménka, bude-li jeho diagnostika k tomu vhodná, hradíte si vše sama v plném rozsahu. Dostane se Vám, ale určitého nadstandardu, který Vám běžná dermatologická ordinace neposkytne.
Záleží na Vaši volbě.
S pozdravem MUDr. Simona Bedřichová
Dobrý den, v Asklepionu Vám znaménka vyšetříme digitálním dermatoskopem a podle výsledku posoudíme, zda jsou vhodná k odstranění laserem či chirurgickému vyříznutí (znaménko se pak dále posílá na histologické vyšetření). Pojištěncům zdravotní pojišťovny OZP u nás hradí pojišťovna, pokud jste u jiné ZP, hradíte zákrok sama. Hezký den. Váš Asklepion
Dobrý den,
odstranění znamének na naší klinice provádíme, záleží však pokud by šlo pouze o odstranění cryopenem či v případě větších znaménko o excizi - vyříznutí chirurgicky.
V případě zájmu prosím zavolejte na naše tel. číslo.
Co se týče hrazení, v tomto případě by jste si hradila léčbu sama, jelikož jsme soukromé zařízení.
Krásný den
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.