Odstranění kožní řasy u konečníku

Monyna
Monyna
21. 2. 2019 · Poslední odpověď: 22. 2. 2019

Dobrý den,mám u konečníku kožní řasu,nevím jaký je odborný název,je to hemoridech.Je to cca 3mm občas to jde zatlačit do konečníku ale většinou to vyleze a svědí,jakoby stahuje kůži.Jeden doktor mi řekl že by to ufiknul a zaživo,protože umrtvením to oteče a špatně se to stříhá.Nějak to nepochopím že zrovna u konečníku by to šmiknul bez umrtvení.Druhý doktor mi navrhoval laser s lehkým uspáním,ale všude čtu že se to nesmí namáčet,tak si nedovedu představit po stolici nejít si konečník sprchnout.Co byste mi doporučili vy?Je to jakoby směrem u kostrče takový malinký cancourek,který i občas otekl,a bolel.Děkuji

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
abych Vám mohl odpovědně poradit musel bych Vás vyšetřit,jste-li však z Moravskoslezského kraje, můžete i tam vyhledat proktologa ,který Vám jistě dobře poradí.Může se jednat o drobný slizniční výhřez, nebo strážný výčnělěk po předchozích trhlinách řitních ,nebo skutečně jen kožně-slizniční duplikaturu.Je však otázka,zda při velikosti,kterou uvádíte, je třeba situaci chirurgicky radikálně řešit.
MUDr.Zbyněk Dvořák
Chirurgicko-proktologická ordinace
Senovážné nám. 22,Praha 1

MUDr. Zbyněk Dvořák
(0)
Praha
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění kožních výrůstků
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 9. 2023
Odstranění znamének
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 8. 1. 2021
Žádné odpovědi
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 9. 2015
Odstranění znamének
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 22. 2. 2017
Otoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 7. 2019
Laserová epilace
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 7. 2017
Operace očních víček
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 13. 1. 2011
Frakční laser
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 18. 5. 2018
Odstranění znamének
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 10. 2007

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi