Dobrý den, asi před měsícem se mi na prstech objevil útvar který je na fotografii. O týden později se mi pak na prstu druhé ruky objevil menší útvar stejného typu který je na druhé fotografii.Zpočátku jsem si myslel že se jedná o Kuří oka a tak jsem použil náplasti proti kuřím okům a ony oka odříznout(několikrát) jenže vždycky takhle narostli a nejsem si jist o co se vlastně jedná. Mohli byste mi prosím říct o co se jedná přip. poradit léčbu? Děkuji
Dobrý den,
jedná se pravděpodobně o bradavici a tudíž doporučuji návštěvu dermatologa.
S pozdravem
Dobrý den, jedná se, s největší pravděpodobností o verucu vulgaris - bradavici, navštivte co nejdříve dermatologa!
S pozdravem
MUDr. Simona Bedřichová
KLINIKA LASER ESTHETIC
Dobrý den, jde o veruku vulgaris, nejspíše o poměrně hodně agresivní kmen viru a současně při takovémto výskytu na rukou máte pravděpodobně nějaký problém s imunitním systémem, takže bude dobré řešit problém systémově než pouhým odstraňováním přibývajících veruk. Pokud vám neudělá toto vyšetření dermatolog, budete muset navštívit obvodního lékaře. Řešit co nejdříve, neboť přenášíte virus na ostatní.
S pozdravem
MUDr. Jana Vybulková Zavadilová
1. klinika bioplastické chirurgie
Dobrý den, jedná se o verucu vulgaris, doporučuji odstranit Vbeam laserem. Zdraví Dr. Vraspírová
Dobrý den, jedná se o bradavici - veruca vulgaris. Navštivte Vašeho dermatologa. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.