Dobrý večer, u konečníku mám kožní výrůstek velký cca 1 cm. Při návštěvě proktologie mi lékař řekl, že by to neřešil. Mě to ale vadí, jak po stránce hygieny, tak po stránce psychické. Chci si nechat výrůstek odstranit. Jaké jsou tedy možnosti? Děkuji
V případě,že vyroste vadí estetický a při hygieně,lze jej odstranit chirurgicky a to i ambulantne
Dobrý den,
výrůstek lze určitě odstranit - laser, elektrokauter, excize.
V případě zájmu se můžete na nás s důvěrou obrátit, provedeme optimální metodu řešení.
MUDr. Radek Pavlíček
ved. lékař
Dobrý den,
Výrůstek je možné bezpečně a ve velmi krátké době odstranit pomocí CO2 laseru. Na naší klinice takovéto zákroky provádíme, cena za tento zákrok je 1 500 Kč.
Pokud budete mít zájem, domluvte si prosím termín konzultace se mnou, rád Vám v této citlivé věci pomohu.
S přátelským pozdravem,
Dr. Alberto Leguina-Ruzzi MD PhD
Dermatolog, estetická dermatologie
ABClinic Art & Beauty
Dobrý den, je to možné odstranit klasicky chirurgicky anebo například laserem. S pozdravem, MUDr. Radek Poláček, IP Beauty
Z našeho hlediska není problém výrůstek odstranit,
musíme Vás však vidět.
S pozdravem MUDr. Igor Dubský
Chirurgické centrum s.r.o
Zlín Okružní 4699
760005
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.