Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pihu nebo mateřské znaménko, nevyznám se v rozdílu. Jde mi o to, že mi z něj rostou dva nebo tři chloupky, štětinky nebo jak to nazvat. Mám je vytrhávat pinzetou nebo je lepší je zastřihávat? Nechci odstranit pihu, je to hezká součást mého obličeje, řeším jen jak se zbavit štětinek. Děkuji za odpověď Jana
Dobrý den,
v případě že jde o tmavé, pigmentované chloupky, doporučuji odstranění pomocí našeho depilačního laseru. Ošetření je bezbolestné, rychlé a v této indikaci možné.
Velkou výhodou pro naše klienty je fakt, že chloupky poté dorostou až v odstupu několika měsíců.
Těšíme se na Vaši návštěvu a postaráme se o Vás!
S pozdravem,
MUDr. Kubátová
Ze znamének se chloupky vytrhávat nemají, raději je zastřihujte , nechte znaménko prohlédnout dermatologem.
Vážená paní Jano, vytrhávání je traumatizací a té byste se měla u mateřského znaménka vyhnout. S pozdravem David Slouka
Dobrý den, chloupky pouze zastřihávejte, trhat pinzetou se nesmí!
S pozdravem Dr. Hamadová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.