Jsem 8 týdnů po zákroku a poté co mi zcela opadl otok, jsem objevila zatvrdlinu v místě aplikace. Jaké jsou možnosti pro její odstranění?
Drobné nerovnoměrnosti vč. případných zatvrdlin jsou možné reakce po aplikaci lipolytických látek. S postupem času však samy od sebe odezní. Doporučuje se provádění lehké manuální masáže ošetřeného místa.
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jaké jsou možnosti odstranění podbradku a která by byla pro mě vhodná. Chtěla jsem jít na liposukci, ale plastický chirurg mi řekl, ze v té bradě není tuk, ale je to spis volnější kůže. Nikola
Dobrý den,
letos v červnu přišel na trh nový přístroj ShapeUp!, který se mimo jiné zaměřuje na tuto problematiku. Naše pracoviště tento přístroj rok testovalo, včetně řešení povolené kůže podbradků a výsledky byly velmi dobré.
Sice jste neposlala fotografii, ale jestliže vás viděl plastický chirurg a sdělil, že jde spíš o volnější kůži, je tato metoda pro vás vhodná. Podbradek je velmi malá lokalita, takže ošetření je na pár minut a cenově velmi dostupné, bude to v řádu stokorun. Zákrok je nebolestivý.
V případ zájmu nás kontaktujte.
S přáním krásných dní
MUDr. Milena Vojtíšková
Za jak dlouho po liposukci podbradku může zpět tzv. mezi lidi? Budu mít nějaké modřiny? Je nutné nosit elastický pás? Jak dlouho? Děkuji.
Modřiny a otoky přetrvávají cca 2 -3 týdny. Nicméně po týdnu se dají již dobře maskovat makeupem či šátkem. Elastický návlek je potřeba nosit týden 24 h, a pak ještě 2 týdny na doma a na noc.
MUDr. Kamila Šormová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.