Odstranění podbradku a volné kůže skalpelem

Laurinka13
18. 4. 2021 · Poslední odpověď: 26. 4. 2021

Dobrý den, je možné odstranit podbradek a volnou kůži na krku zároveň? Liposukcí či vyříznout skalpelem? Je u někoho možná online konzultace a zároveň objednání na zákrok? Děkuji za pomoc.

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den.
Odstranit přebytečnou kůži lze, - Neckliftingem, pokud je potřeba s kombinací liposukce. Nejlépe je však přijít na osobní konzultaci.
MUDr. Petr Jan Vašek, Formé Clinic, Praha

Dobrý den,
u povoleného podbradku s tukovou vrstvou je nutné provést jednak liposukci a jednak lift krku tzv. necklift. Často je tento zákrok kombinován i s frontálním liftingem, aby se dosáhlo lepší kontury.
Více informací Vám ráda sdělím během osobní konzultace, které mám v pondělí odpoledne nebo ve středu mezi 11. a 17. hodinou.
Budu se těšit na Vaši návštěvu.
Zdravím,
MUDr. Věra Šatánková
Plastický chirurg
ABClinic Art & Beauty

Dobrý den,
ano, on line konzultace je také možná přes whats up.
typ výkonu záleží na místním nálezu
S pozdravem MUDr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)

Dobrý den,
mnoho procedur podbradek jen redukují, ale laserové odstranění tukového ložiska technologií SlimLipo Vás jej dokáže zbavit úplně. Skutečně odstraní tukovou tkáň a zpět vypne povolenou kůži. To vše bez narkózy, bez modřin a bez vyřazení z běžného života. Doporučuji osobní konzultaci a vyšetření.

S pozdravem
MUDr. Tomáš Paduch
Klinika YES VISAGE

Související dotazy

Úprava úhlu mezi bradou a krkem

allegra0302
30. 3. 2015 · Poslední odpověď: 30. 9. 2016

Dobry den,

nelibi se mne muj profil, hlavne uhel mezi bradou a krkem. Nejedna se podle mne primo o podbradek. Prosim o informaci, jaky zakrok by prichazel v uvahu a kolik by priblizne tato operace stala. Dekuji a srdecne zdravim. Novakova

odpovědi (4)

Doporučil bych zákrok QuickLift - mini facelifting s liftingem krku.
Cena je 45 000 Kč
MUDr.Ventruba Arte Cinic Brno

2 adresy v Jihomoravský kraj

Odstranění podbradku

martakal
martakal
8. 6. 2020 · Poslední odpověď: 24. 11. 2020

Dobrý den,měla bych na vás otazku a radu.Je mi 43 let a trápí me podbradek,sice není nějak extremne velky,ale je. Už jednou jsem to řešila a šla na jedno ošetřeni injekční lipolýzou. Ale učinek žadny,vím že bych mela jit tak na 3 ošetřeni,ale dos mě to bolelo. A na radu jedné kliniky,mi doporučila neinvazívní radiofrekvenční lipolyzu. Mohu se poradit i s vámi,jakou metodou bych toto mohla řešit? Moc dekuji za odpověd Martina

odpovědi (2)

Dobrý den, injekčnílipolýza je dobrá metoda, bohužel opravdu bolí. Nicméně pokud by vás trápila okamžitá bolest po aplikaci (která je asi nejvíce nepříjemná), je možné oblast umrtvit. S pozdravem MUdr. Radek Poláček, IP Beauty s.r.o.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi