Nefertiti lift krku - názor lékaře

KOLJA
28. 4. 2022 · Poslední odpověď: 5. 5. 2022

Dobrý den,

Zajímal by mě názor lékaře. Podstoupila jsem několik procedury injekční lipolýzy podbradku, tuk mizí, ale díky tomu, i dle slov ošetřující lékařky nemám jaksi "uchyceny" sval platysmy. Jsem štíhlá a projevy stárnutí na krku nejsou, pravděpodobně je to dáno geneticky, takže si myslím že klasický neck lift není třeba. Slyšela jsem o metodě tvz. Nefertiti lift, kdy se do platysmy aplikuje butoloxin. Máte s tím zkušenosti, nebo by pro mě bylo vhodné i jiné řešení?

Děkuji za odpovědi. KOLJA

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
pokud jste štíhlá, mladá, tuková vrstva podbradku je nízká, tak si myslím, že tyto výkony ani nepotřebujete.
S pozdravem
MUDr. helena Suingerová

2 adresy v Praha (kraj)

Dobrý den,
doporučuji zkonzultovat s lékařem osobně. Na základě vyšetření se doporučí vhodný postup.

S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE

Dobrý den, možná by Vám pomohla plikace mezonití, které zpevňují tkáně a mají i liftingový efekt. U nás používáme mezonitě Aphrodite. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

Vážená paní,
součástí marketingu je používání nových pojmů, které pro pacienta-laika jsou nesmírně atraktivní. Budete muset navštívit kliniku, která tento pojem propaguje. Z obecného pohledu sval platysma, který formuje tvar krku není možno efektivně a s dlouhodobým účinkem ošetřit jinak než operací, tj. nějakou variantou face+neck liftu. Poraďte se tedy s kvalifikovaným plastickým chirurgem.
Srdečně Vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi