Dobrý den, celý život (24 let) se potýkám s kulatým obličejem a nevýraznými konturami. Zajímal by mě odborný názor, jak (a jestli vůbec) v tomto případě docílit výrazné čelisti. Liposukce podbradku, výplně či nitě? Nevím si moc rady, o který zákrok se zajímat. Předem děkuji za rady.
Dobrý den,
souhlasím s předchozími názory, Vaše "kulatost" je výrazem mládí a pro mě je krásná, s věkem se Vaše rysy zvýrazní.
Se srdečným pozdravem MUDr.Hamadová
Dobrý den, naprosto souhlasím s názory většiny kolegů- a zejm. s pí.prof.Duškovou; u Vás momentálně není žádný objektivní důvod cokoliv měnit!Slečna s černou čelenkou na přiloženém fotu je po genioplastice(operaci brady), která v jejím případě byla přínosná, ale Vy ji dle mého názoru nepotřebujete. Co by za to jiná dala, kdyby měla tak pěkný tvar obličeje a byla tak hezká jako Vy! Zdravím Vás a přeji vše dobré Ludvika Záhořová,Poliklinika Na Národní,Praha 1
Dobrý den, na tomto obličeji ve 24 letech s Vámi nesouhlasím. Obecně je tonto přístup samozřejmě správný, ale ne v tomto případě. S pozdravem MUDr.Hamadová
dobrý den, pokud chcete zvýraznit kontury dolní čelisti, pak bych volil kombinaci lokální injekční lipolýzy v podbradku a konturování čelisti pomocí mezonití. Můžu vám zaslat fotky před a po.
není objektivního důvodu, rysy se zostří samy nejpozději po 30. roce věku, hezký den prof dušková
Dobrý den, nejlepší řešení by asi bylo, kdyby jste přišla na konzultaci k nám na kliniku. Máte krásný obličej, ale pokud chcete výraznější kontury můžeme toho určitě docílit. Pokud máte zájem vše bychom u nás prokonzultovali a našli pro Vás nejlepší řešení. Přeji Krásný den.
Dobrý den, na vašem krásném a velmi zajímavém obličeji bych neupravovala nic.
MUDr.J.Kačírková
Dobrý den, přemýšlím nad slimlipo podbradku a zajímalo by mě, jak dlouho trvá rekonvalescence a jak dlouho musí člověk nosit "ohlávku" i přes den a jak dlouho potom jen na noc. Jaké jsou možné komplikace? Děkuji
Dobrý den,
též souhlasím, rozhodující je osobní konzultace s lékařem, který doporučí nejlepší možné řešení. Objednat se můžete i k nám na Kliniku YES VISAGE
S pozdravem
MUDr. Tomáš Paduch
Klinika YES VISAGE
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.