Dobrý den, zajímalo by mne, zda-li máte někdo zkušenosti s biologickou liposukcí, kterou dělají na klinice GHC. Nebo i někde jinde? Jedná se mi o podbradek, ale zajímají mne i jiná místa na těle.
Tak jsem dostala souhlas se zveřejnění některých fotek, proto je přikládám.
Základní cena je 3.000,- Kč ale pokud jsou syslíky malé, jistě nebude třeba více preparátu. Obvykle každý další ml stojí 400,- Kč. U vás bude postačovat základní množství 5 ml. Děkuji a pokud se pro nás rozhodnete, budeme se těšit na vaši návštěvu Body&face clinique, Mgr. Pavlína Blažek
Dobrý den, konzultace je u nás zdarma. Děkuji a přeji hezký den,
Mgr. Pavlína Blažek
Dobrý den Slávko, u nás poskytujeme konzultace zdarma. Pokud budete mít zájem, stačí napsat nebo zavolat, kontakty najdete na naše profilu.
Děkuji a budu se těšit na Vaši návštěvu kliniky.
Mgr. Pavlína Blažek
Dobrý den, pokud děláme redukci běžné tukové řasy, rozhodně bych se povadlé kůže nebála. K tomu může dojít v případě, že modelujeme opravdu silnou tukovou řasu ale i to má samozřejmě řešení, obvykle ve formě několika mezonití, které podbradek zpevní anebo mnohy postačí několik cenově dostupných aplikací křemíku, které kůži zpevní. MUDr. Peygerová, PH.D., povadlé kontury umí velmi dobře řešit i klasickým botoxem. Tento postup je co do výsledku perfektní ale je třeba vybrat si opravdu zkušeného lékaře. Z celkového pohledu na věc se nabízí otázka, zda je z estetického hlediska lepší mít podbradek anebo ho liposukcí zlikvidovat a poté dořešit případnou povadlou kůži. To už ale záleží na každém z nás. Fotky, které mám na Instragramu nebo na FB jsou skutečně reálné a pocházejí z mého osobního testování preparátu na mých kamarádkách. Tímto způsobem testuji všechny nabízené preparáty, neboť klientkám nabízím až to, co se skutečně v praxi osvědčí. To je základní koncept a filozofie Body&Face clinique.
Děkuji a přeji příjemný den,
Mgr. Pavlína Blažek
Dobrý den Jano, biologická liposukce má minimální kontraindikace a prakticky žádné vedlejší účinky, samozřejmě kromě běžnách a dále případných alergiií na aplikovanou látku (ošetření předchází alergický test). Pokud je aplikující zdravotník zkušený, rozhodně by nemělo po ošetření dojít k asymetriím. Preparát se používá jak na tělo tak na obličej. Při použití na tělo se jedná o klasickou modelaci postavy, obvykle řešíme u žen bříška, body, zadeček ale i kolena, spodní část paží nebo tukové řasy na zádech pod podprsenkou. Co se týče obličeje, nejčastěji řešíme podbradky anebo celkové modelace spodní části obličeje (syslíky) anebo proštíhlední obličeje, zejména v lícních oblastech. Nesporně největší výhododa této aplikace je, že dochází k viditelným a mnohdy i dostačujícím výsledkům již po první aplikaci (běžná lipolýza se musí několikrát opakovat) a výsledky jsou trvalé, resp. dlouhodobé. Výraz "dlouhodobé" používám záměrně, neboť pokud máte genetické dispozice k ukládání tutku do určité oblasti, pak se tuková řasa může po letech opět vytvořit. Nějaké fotky před a po samozřejmě mám ale nemám souhlas s jejich zveřejněním, pouze s tím, že je mohu klientlám ukázat. Pokud mi pošlete Váš mail, ráda Vám nějaké výsledky pošlu k nahlédnutí, zveřejnit se však nesmí. Děkuji za dotaz a v případě dalších jsem Vám k dispozici, případné kontakty najdete na našdem profilu.
Děkuji a přeji hezký den,
Mgr. Pavlína Blažek
Dobrý den, tuto metodu Vám mohu nabídnout na naší klinice. Pobdradek včetně modelace spodní čelisti u nás vyjde na 3000,- Kč, tělo pak podle spotřeby prepeártu, kdy konkrétní cenu řešíme na osobní konzultaci. Pokud Vás nabídka zaujala, ozvěte se, ráda s Vámi provedu vaše představy na osobní nezávazné konzultaci.
Děkuji a přeji hezký den,
Dobrý den, Jano,
s cenou je to složitější. Záleží na posouzení situace u paní doktorky. Ale zrovna u podbradku se cena pohybuje kolem 3 000,- za jedno sezení. Sezení jsou doporučována dvě. Přesnou cenu by vám řekla paní doktorka na konzultaci, kterou je možné spojit se samotným zákrokem.
V případě zájmu mě určitě kontaktujte a vybereme společně vhodný termín.
Přeji krásný pátek,
Adéla Dinis, Klinika GHC Praha, Client care manager
Dobrý den, Slávko,
jestli se chcete dozvědět o bioliposukci více, ráda vás pozvu na konzultaci k paní doktorce Eftimovské, která je školitelkou této metody v ČR. Vstupní konzultace je nezávazná a stojí 670,-. S touto metodou dosahujeme krásné výsledky.
S přáním pěkného dne,
Adéla Dinis, Client care manager, Klinika GHC Praha
Dobrý den, Jano,
S přáním pěkného dne,
Adéla Dinis, Client care manager, Klinika GHC Praha
Dobry den, zajimal by me Vas nazor. Byla jsem u lekarky, kde jsem konzultovala zvetseni brady injekcnimi vyplnemi. Lekarka mi zvetseni brady nedoporucila, ale navrhla mi nechat si odstranit podbradek. Oblicej mam ve ve spodni casti dost "oplacany" a s pribyvajicim vekem (33 let) se mi podbradek zvetsuje. Mym zamerem je hezky profil, resp. mit videtelne rysy a bradu. Je vhodne odstraneni podbradku nebo jiny zpusob? Dekuji za rady.
Dobrý den,
liposukce podbradku neudělá lepší projekci brady, tedy její vysunutá vpřed v profilu obličeje ale zlepší úhel mez krkem a dolní čelistí . Ve Vašem případě lze tento výsledek očekávat . Výkon je jednoduchý v lokální anestezii , takže minimálně zatěžující oproti jiným možnostem úprav této oblasti.
S pozdravem
Kulhánek Praha
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.