Zdravím. Již pár let jsem bojovala s akné a až po sedmi letech jsem se dozvěděla, že nesmím kravské mléko a akné se mi již nedělá. Během dvou let té léčby akné jsem podstoupila párkrát laser IPL v dermatologické klinice v Praze na Karlově náměstí, kde mi zmizela i menší pigment skvrna na čele což bylo super. Akné dále přetrvávalo, pigment již ne. Podstoupila jsem asi 2x IPL, na chvilku pomohlo, ale pupínky se dále vracely. Paní dr. změnila léčbu a podstoupila jsem chemický peeling. Měla jsem hned po něm tak velikou vyrážku snad jako nikdy předtím a druhý den se mi ve velkém rozjel pigment! Poté jsem podstoupila ještě dvakrát návštěvu IPL, ale pigment nezmizel a stále přetrvává a nic nepomáhá. Můžete mi prosím poradit? Bylo něco špatně s tím peelingem? Prý jsem se po něm měla loupat a poté se objevit nová kůže, ale nic se nekonalo. Hned jsem měla druhý den akné po celém obličeji a vůbec jsem se neloupala. Už nevím jak se toho zbavit. Nemůžu se na sebe ani podívat. Na sluníčko nechodím, používám krém s UV 50, ale každým půlrokem je to větší a větší. Díky za radu
DOBRÝ DEN ,OBRAŤTE SE PROSÍM NA DERMATOLOGA, NAŠE ORDINACE S TOUTO PROBLEMATIKOU NEZABÝVÁ. SJ
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.