Dobrý den, již od malička jsem měla výrůstek na čele, který nebyl nikdy zvlášť viditelný. Před rokem a půl se však zvětšil a nyní mě to trápí - vypadá to, jako kdybych se uhodila a měla bouli. Byla jsem na CT hlavy v Ústřední vojenské nemocnici v Praze - výsledek: Jedná se o fibrom/aterom. Výrůstek je pod kůží v oblasti čela o velikosti 3x9x9 mm. V nemocnici jsem byla poučena, že je možné jej operativně odstranit v celkové anestezii a na čele zůstane viditelná jizva. Nyní jsem se však spojila s paní, kterou trápil stejný problém a na jedné klinice jí výrůstek odstranili v lokální anestezii, kdy se řez provedl v oblasti vlasů a nemá tak viditelnou jizvu. Chtěla jsem se proto zeptat, zda je možné zhodnotit dle fotografie a lékařské zprávy, jestli je takové odstranění možné i u mého problému?
Dobrý den,
nutné vyšetřit osobně, doporučuji se objednat na osobní konzultaci k lékaři.
S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Klinika YES VISAGE
Dobrý den.Zhodnocení z fotografie do jisté míry možne je,pomůže zhodnotit možnosti lokálni anestezie i volbu lokalizace kožního rezu.Definitivní rozhodnutí je vždy až při osobním kontaktu.Hezký
Dobrý den.Zhodnocení z fotografie do jisté míry možne je,pomůže zhodnotit možnosti lokálni anestezie i volbu lokalizace kožního rezu.Definitivní rozhodnutí je vždy až při osobním kontaktu.Hezký den.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.