Dobrý den, ráda bych znala další názor na svůj problém. Je mi 34 a chtěla bych se zbavit propadlin pod očima. Byla jsem na konzultaci na klinice v Brně a doktorka mi řekla, že by výplň kys.hyaluronovou nedoporučila, neboť mám pod očima otoky a výplň by mohla navázat tekutinu a stav zhoršit. Soudím, že by to mohlo souviset s mojí pseudoalergií, trpím na histaminovou intoleranci a někdy mám problémy i s ucpanými nosnými dutinami. Jelikož jsem ale doufala, že se problém dá nějak zlepšit, chtěla bych se zeptat na další názor, opravdu je to neřešitelná situace? Dr. mi doporučila pouze lymfodrenáží masáže. Děkuji.
Dobrý den, je to svízelná situace, určitě by bylo vhodné provést konzultaci s plastickým chirurgem zda existuje nějaká možnost mimo výplně.
S pozdravem
M. Molitor
Dobrý den,
myslím,že to není neřešitelná situace, jsou výplně ,které jsou upravené, aby k otokům nedocházelo ( oblast kolem očí)...
Každé " kruhy" pod očima jsou ale malinko jiné a ošetření může být u různých lidí různé, záleží na více faktorech ( kvalita kůže, podkožní tuk, vrásky, pokles celkových obličejových partií, očních víček...). Musela bych Vás vidět osobně.
S pozdravem
dr.Musilová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.