Je mi 30let z nedostatku spánku se mi udělali posl.rok kruhy vpadlé (prohlubně) pod očima. Nejsou nijak zabarvené jen jsou propadlé. Ráda bych se jich zbavila! Který zákrok by jste mi doporučili? A jinak na čele se mi dělají mimické vrásky něco bych i na ně potřebovala, abych pleť vypnula. Má pleť je smíšená spíše suchá. Budu moc ráda za řádky...a doporučení. Jde mi o to abych byla spokojená s výsledkem...a mohla se opět po ránu na sebe podívat do zrcadla :-)
Příčinou je pokles tvařového tukového tělesa. Trvaléřešení přinese operace. Dočasné injekční výplně, ale počítejte s tím, že se budou ošetření opakovat. Trvalé jednoduché řeení neexistuje, mimo jiné proto, že se Váš obličej bude dále měnit.
Dobrý den,
jak píše paní doktorka, je možné kruhy pod očima vyplnit výplňovým materiálem, buďto kyselinou hyaluronovou nebo tím metacrylem nebo i lipograftingem.
Co se týče čela, tam se používá několik vpichů botulotoxinu. Výsledky jsou výborné, určitě se nebojte a svěřte se do rukou zkušeného lékaře, výsledek stojí za to :-)
Dobrý den,
vaše problémy by bylo možné efektivně řešit bioplastikou _ trvalý zákrok, kdy se na podkladě aplikovaného bioplastického materiálu Metacrill vytvoří vaše vlastní vazivo. Podrobné informace včetně množství obrázků z konkrétních zákroků (kruhy pod očima jsou mezi korekčními i omlazovacími zákroky) najdete ma mých stránkách . Najdete zde i srovnání s různými jinými metodami.
Pokud budete mít zájem, můžete mě kontaktovat prostřednictvím stránek.
S pozdravem
MUDr. Jana Vybulková Zavadilová
1. klinika bioplastické chirurgie
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.