travajastni blepharoplastie

katakoud
15. 5. 2024 · Poslední odpověď: 5. 7. 2024

Dobrý den, Trápí mě kruhy/vaky pod očima a chtěla bych to trvale vyřešit. Je mi teprve 20 a je mi trochu blbé řešit tohle v tak mladém věku, ale opravdu mě to trápí. Snažila jsem se to řešit různými způsoby, jako jsou výplně, mezoterapie a cvičení očních svalů, ale nic není trvalé a musím pořád utrácet hrozně moc peněz. Nepřijde mi, že mám ty vaky tak hrozné, ale pod nimi se mi tvoří rýha, asi kvůli úbytku tuku, a díky tomu to vypadá špatně. Četla jsem o transkonjunktivální blefaroplastice, ale bojím se, že po zákroku budu mít prohlubně, protože už teď pod vaky propady mám. Můžete mi doporučit odborníka, který se specializuje na tento problém?

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,

kruhy pod očima jsou problém, který se dá vyřešit velmi elegantně vyplní na bázi kyseliny hyaluronové.
Podívejte se na výsledky Dr. Macko, ošetření kruhů pod očima patří mezi její nejoblíbenější zákroky a přesvědčte se na vlastní oči. Proměny a výsledky po ošetření konkrétně kruhů pod očima naleznete na instagramu nebo webu kliniky Face Expert.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi