Dobrý den, mám už spoustu let tmavé kruhy pod očima a navíc se mi teď udělaly nažloutlé (nejspíš tukové) fleky. Ráda bych to odstranila, je to ve skutečnosti horší, než na fotce. Poradíte mi prosím? Nemohu si bohužel dovolit drahé zákroky, pracuji v neziskové organizaci, kde pomáháme dětem u dětských domovů a plat je minimální. Navíc se strašně bojím bolesti... :) Moc děkuji za rady, snad se podaří, abych se toho zbavila. Přeji klidné dny a spoustu zdraví.
Dobrá ráno odstranil bych tukové plochy laserem. Výplněmi nebo laserem lze odstranit (zlepšit) tmavé kruhy pod očima. cenu odhaduji na asi 3-4000 S pozdravem MUDr. Radek Poláček
Dobrý den,
tukové uloženiny kolem očí se nazývají xanthelesmata a odstraňujeme je v lokální anestezii laserem, tmavé kruhy pod očima vyplňujeme gelem kyseliny hyaluronové kanylkou, zákroky nejsou bolestivé. S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová klinika Yes Visage Praha
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.