Za poslední rok jsem zhubla 12 kg, cíleně, a jelikož jsem měla vetši tvaře, se mi objevili obrovské propadliny pod očima, ktere se nezmírnili. Působím velmi unavené, až nemocné, a to slyším i od svého okolí. Jaké by bylo pro me nejlepší řešení ? Je mi 26 let. Děkuji .
Dobrý den,
řešení ztráty objemu pod očima může být efektivně dosaženo pomocí dermální výplně na bázi kyseliny hyaluronové speciálně určené pro tuto oblast. Já používám Redensity II od Teosyalu. Tato výplň obsahuje navíc i další učinné složky, což přispívá k celkovému zlepšení pokožky pod očima. Naši klienti dosahují vynikajících výsledků i s produktem Nucleofil pod oči.
Výběr konkrétního produktu je však individuální a závisí na osobní konzultaci.
Přeji krásný den, MUDr. Anna Zborovská
Dobrý den,
Ideálním a velice efektivním řešením je výplň na bázi kyseliny hyaluronové, kde dojde k zaplnění vzniklých propadů, dodání chybějícího objemu a tím k projasnění očního okolí a zbavení se stínů, které působí smutným/unaveným výrazem.
S přátelským pozdravem,
MUDr. Martin Bulik, Ph.D.
Dobrý den,
možností je několik :
- aplikace kyseliny hyaluronové
- rejuvenace PRP plasmou
- aplikace vašeho vlastního tuku do míst, kde chybí, ten obsahuje i růstové faktory jako PRP plasma....
Je potřeba osobní konzultace.
Pěkný den,
MUDr. Jana Bartošková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.