Dobrý den, trápí mě kruhy pod očima a vpadlost pod očima. Chtěla bych tento nedostatek řešit. Je mi 26 let. Chci se zeptat, co doporučujete, zda-li nějaky chiurgický zákrok nebo nějaké výplně. Jsem i pro trvalé odstranění tohoto problému. Děkuji.
Dobrý den, operační metoda není ve vašem případě rozhodně nutná, speciální výplň kyselinou hyaluronovou typu Redenstity II problém dobře vyřeší , nutná je samozřejmě osobní konzultace, cena se může pohybovat kolem 5 500 Kč
S pozdravem
MUDr. Jan Říčař
Dobrý den,
příčin, díky kterým kruhy pod očima vznikají, je celá řada, jelikož pokožka očního okolí je velmi jemná. Pracuju v problematickém očním okolí se speciální jemnou výplňovou technikou na bázi kyseliny hyaluronové a aktivních látek. A nebo mohu vám nabídnout mesoterapeutické vyšetření, které prosvětlí jemnou pokožku pod očima. Jemně ji vyplní a zlepší její pružnost a hydrataci.
S pozdravem Dr. Alina Bokoch
: Dobrý den, korekce kruhů pod očima je ve Vašem případě možná aplikací výplně. Efekt přetrvává 9 až 12 měsíců. Chirurgické řešení není vhodné.
S pozdravem MUDr Gabriela Mrzenová
Dobrý den přeji.
Kruhy pod očima jsou ve Vašem případě možné vyplnit kyselinou hyaluronovou, která vyřeší propady pod očima. Drobné vrásky v této partii je možné zjemnit aplikací mezoterapie, která kůži pod okem vyživí a rozzáří. Cena zákroku 5-10 tisíc dle použitého preparátu.
S pozdravem Petra Moravcová, Perfect Clinic
Dobry den, kruhy lze vylepsit vyplni kyselinou hyaluronovou. Cena cca 5000 Kc. S pozdravem Moskalykova
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.