Dobrý den, mám třicet let a díky správnému výrazu a kruhu pod očima mi zákazníci tipuju o deset let více. Jaká je pro mne nejvhodnější varianta pro odstranění kruhu a rýh pod očima? Doporučite mi prosím, nekoho zkušeného v Olomouci nebo popřípadě v Brně?
Dobrý den,
Prohlubně a kruhy pod očima lze redukovat a odstranit speciální jemnou technikou aplikace aktivních látek do problémové partie. Rádi s Vámi probereme na osobní konzultaci kam se můžete objednat nebo
S pozdravem
MUDr. Eva Urbánková, MBA
Dobrý den, příčin, díky kterým kruhy pod očima vznikají, je celá řada, jelikož pokožka očního okolí je velmi jemná. Pracuju v problematickém očním okolí se speciální jemnou výplňovou technikou na bázi kyseliny hyaluronové a aktivních látek.
Doporučuji osobní konzultaci.
S pozdravem Dr. Alina Bokoch
Dobrý den,
Na tmavé kruhy, váčky a rýhy doporučujeme podstoupit redermalizaci produktem kombinujícím kyselinu hyaluronovou a kyselinu jantarovou. Máme u nás na klinice skvěle výsledky s unikátním produktem Xela Rederm. Naše paní primářka MUDr. Krajcová je školitelkou této procedury.
Budeme rádi, když se rozhodnete pro naši kliniku v centru Prahy.
S pozdravem,
CAN CLINIC
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.