Fialovomodré žíly a kruhy pod očima

Nicoll98
Nicoll98
27. 3. 2019 · Poslední odpověď: 1. 4. 2019

Dobrý den, mám několik let pod očima velké fialovo modré žíly a dost viditelné kruhy. Zkoušela jsem to zakrýt speciálním makeupem, ale stejně to nepomáhá. Pořád v obličeji vypadám jako po smrti a to je mi teprve 21 let. Ani když se pořádně vyspím, tak kruhy stejně nevypadají o nic líp. V minulosti jsem si nechávala v Brně odstranit laserem žilky na tvářích a kolem nosu, ty mi opět popraskaly. Lékařka mi ale ty větší žíly pod očima odmítla odstranit s tím, že na klinice nemají dost silný laser. Myslíte, že by šli žíly odstranit silnějším laserem a poté pod oči aplikovat kys. hyaluronovou? Nebo by byla jiná možnost? Prosím poraďte, moc děkuji.

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, bohužel tyto problémy jsou zpravidla genetické a také způsobeny typem vaší pokožky.
Modré žilky pod očima odstraňujeme, máme všechny typy laserů na naší klinice a kruhy pod očima lze redukovat speciální výplní na bázi kyseliny hyaluronové. Je ovšem nutná osobní konzultace, abych se mohla přesně vyjádřit jak budeme postupovat a jaký typ laseru použít.
S pozdravem
MUDr. Simona Bedřichová

Dobrý den,
souhlasím s kolegyní, prioritní je osobní konzultace abychom zvolili pro Vás nejlepší metodu léčby.
S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění kruhů pod očima
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 9. 10. 2020
Mezoterapie
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 28. 1. 2014
Injekční výplně
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 2. 2024
1 odpověď, nejnovější odpověď: 21. 2. 2020
Facelift
10 odpovědí, nejnovější odpověď: 6. 7. 2013
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 2. 2021
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 10. 2020
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 2. 2021
Operace dolních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 2. 2024
Operace dolních víček
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 7. 2023

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi