Dobrý den potřebuji poradit s kruhy pod očima miluji si s tím rady je mi 31 let a vadí mi to moc zkoušela jsem nějaké krémy nic fakt nejradši bych šla na nějaký zákrok na cenu a dvě se to dělá jsem z Teplic nevím jestli tady je nějaká taková klinika kde se to odstraňuje děkuji za pomoc,
Dobrý den,
kruhy pod očima jsou způsobeny většinou kombinací faktorů, z kterých nejdůležitější je tloušťka a barva kůže a tukové váčky, často je to podmíněno geneticky, zejména u mladších lidí. Možností řešení je více a je hlavně důležitá konzultace zkušeného plastického chirurga, který Vás komplexně vyšetří a nabídne řešení.
S pozdravem
M. Molitor, Art Ethic `Beauty Clinic
Dobrý den,
kruhy pod očima je komplexní problém, který může mít více příčin- velké tukové prolapsy ( tukové váčky) pod očima, otoky, genetická predispozice, pokles tkání obličeje, nedostatek tkáně v podkoží v této lokalitě obecně atd...
Většinou ve Vašem věku, pokud to takto popisuje, se jedná právě o zmíněné tukové prolapsy, které lze jednoduše odstranit ambulantním výkonem.
S pozdravem
dr.Musilová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.