Dobry den,
Jiz delsi dobu me trapi akne a hlavnr jizvy, ktere po nich zustali. Mam problematickou plet, nejen ze je aknozni, ale take neni sjednocena, mistami je plet zacervenala, mam pigmentove skvrny a pihy. Dokonce se mi udelali prohloubeniny po akne, coz me trapi nejvice. Momentalne jsem tehotna ve 30.tydnu, takze jsem si vedoma, ze nemohu na zadne laserove procedury v tuto chvili. Chodivala jsem ke kosmeticce behem 5 mesicu az do te doby, kdy zacal nouzovy stav. cca 1-2x do mesice na hloubkove cisteni, z toho posledni procedura, ktera mi byla provedena byl green peel. Plet se trochu zlepsila, ale nevim zda to neni i tim, ze na jare byva ma plet mnohem lepsi nez v zime.
Prosim muzete mi poradit, jakou nejucinejsi metodu byste doporucili pro odstraneni jizev a prohloubeniny po akne?
Dekuji moc.
Dobrý den
Podle mých zkušeností je nejlepším způsobem, jak zlepšit jizvy, laser na resurfacing CO2, po kterém následuje několik relací mezoterapie nebo redermalizace kyselinou hyaluronovou, aby se vyplnily depresivní značky. Jakýkoli postup zahrnující chemické peelingy je však doporučuji po porodu.
S pozdravem
Dobrý den,
na ošetření budete muset počkat až po těhotenství, jizvy by šly odstranit frakčním laserem CO2, v případě zájmu se objednejte tel. . Zdraví Dr. Vraspírová
Dobrý den,
pokud již není aktivní projev, je možné použít nejúčinnější metodu a to je frakční CO2 resurfacing. Toto ošetření ovšem nelze vzhledem k těhotenství provádět. Toto ošetření se provádí pouze 1 x za rok, je možné ho opakovat. Dále je velice efektivní hluboké jizvy vyplnit kys. hyaluronovou.
Přejeme Vám pěkné den,
tým Premier Clinic.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.