Dobrý den ,je mi 17 let (skoro 18) a před 3 lety jsem měl silné akné.Teď mi po něm zbyly už jenom jizvy ,které se mi zdají docela hluboké a jdou videt hlavně ,když jsem unavený.Mám je na obou lících a nějaké drobnější na čele.Byl jsem už několikrát na laseru CO2 ,ale nezdá se mi ,že by měl nějaký znatelnější účinek. Jakou byste mi navrhovali metodu a kolik by stála? Děkuji.
Dobrý den,
co se týče jizviček po akné, můžeme Vám nabídnout frakční mikrojehličkovou radiofrekveci v kombinaci s biostimulačním laserem s použitím 100% séra kyseliny hyaluronové. Mohu Vás tímto pozvat na bezplatnou a nezávaznou konzultaci?
S pozdravem
Petra Řehořková
Petra Clinic
Dobrý den,
nejpřesnější odpověď bychom Vám dali po shlédnutí Vaší pleti. Takto obecně můžeme říct, že snad není nutno začínat s nejdražšími ošetřeními, naše pracoviště má velmi dobrou zkušenost s ošetřením, kterému se říká microneedeling. Při tomto ošetření dochází k rozrušení jizviček sadou jehliček, do pleti se zanese speciální sérum s výživou, vitamíny, aminokyselinami, růstovým faktorem a prostě vším, co pleti svědčí. Poté se pleť díky vpichům hojí novým kolagenem. Metoda je to elegantní, účinná a nebolestivá.Dle výsledků po tomto ošetření lze pak ještě dohydratovat pleť kyselinou hyaluronovou. To vše nabízíme probrat v naší bezplatné poradně, objednat se můžete
S přátelským pozdravem
MUDr. Milena Vojtíšková
Dobrý den,
mohu doporučit Ultrafiltráty BIOPULSE. Pro více informací navštivte naší web stránku kde najdete i kontakt pro osobní konzultaci.J.Vendelinová, Ultrafiltráty s.r.o.
Dobrý den,
jizvy po akne mohou být terapeutickým oříškem. Kromě CO2 laseru používáme na ,,zbrušování a zahlazování,, frakční plasmu, která vedle pálení na povrchu prohříváním stimuluje tvorbu kolagenu pod jizvou (cena 2500-5000 Kč), u velmi vtažených jizev je vhodné vazivové provazce vtahující jizvy podříznout metodou Aptos wire a velmi dobré zkušenosti máme i s aplikací zasíťované (husté)kyseliny hyaluronové přímo do jizev nebo plošně v oblasti s jizvičkami metodou skinbooster ( cena 280+6700 za 1ml).
S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová dermatolog kliniky GHC Praha
Mám rozšířené póry a mám nějakou podkožní inflamaci. Nevím, co byste mně mohli doporučovat. Omlouvám se předem, jsem ze Španělska a mám špatnou gramatiku.
Agradeciendo tu mensaje en nuestro foro, te comento que hay que tratar tu acne activo, reducir la inflamacion y reducir los poros. Para eso existen multiples alternativas que incluyen IPL, peeling quimicos, laser ablativo de CO2 y tratamientos topicos. Te invito a mi clinica ubicada en Praga para una consulta totalmente gratuita para evaluar tu caso.
Muchos saludos y escribeme para lo que necesites.
Dobrý den je mi 35 let a v posledních 4 měsících se mi zhoršilo akné na obličeji, strašně to bolí a zůstávají mi jizvy.
Dobrý den,
rádi Vám pomůžeme a doporučíme pro Vás to nejvhodnější řešení. Objednejte se k nám na osobní konzultaci.
S pozdravem
MUDr. Zuzana Macková
Klinika YES VISAGE
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.