Dobrý den mám menší jizvu na zádech po odstranění pihy cca před 6 měsíci. Mohu se zeptat pokud bych zašla na zákrok už v březnu vybledne jizva do července? Děkuju moc
Jizva není zralá a bude tak po jednom roce a když nebybledla po půl roce, příště nevybledne tak brzo zase a je ještě na zádech, kde se vše špatné hojí. Asi bych ereoperaci přehodnotil.
Zdraví Dr. Tomášek *******
Dobrý den,
s tímto problémem Vám u nás na klinice můžeme pomoct léčbou biostimulačním laserem a frakční mikrojehličkovou radiofrekvencí. Máme také spousty úžasných přípravků na domácí použití.
Tímto jste zvána na bezplatnou a nezávaznou konzultaci.Objednávky na tel: ***** nebo na ***********
S pozdravem a přáním pěkného dne
Bc. Petra Řehořková
Petra Clinic
Klinika estetické medicíny
Dobry den, jizva zraje 3/4 roku az jeden rok ... Blednouti zraní a vymizení jizvy je mozné elegantně provést Co2 frakčním laserem. Zádný problem. Dr vraspirova b.
Dobrý den, při vhodně zvolené terapii a kombinaci laserů by to neměl být problém, takovýto servis Vám můžeme u nás na klinice nabídnout.
S pozdravem MUDr. Helena Reisingerová
Klinika Mediestetik, *************
Dobrý den,
vyblednutí jizvičky je individuální záležitost, většinou jizva vybledne do půl roku. Rychlejší vyblednutí se dosahuje pomocí cévního laseru, který redukuje i možnost hypertrofie jizvy. Vhodné je i používání silikonových náplastí.
S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová
tel. recepce: ************
Dobrý den, dceru v létě škrabnul pes, mysleli jsme že to bude dobre, alu udělala se jizvicka. Prijde mě, že po létě se jí v jizve udělaly jakože mílie. Trápí mě, že jizva je na obličeji. Šla by něčím v jejím věku (7) odstranit?
Neřešte jizvu u dítěte hned.Nechte jej do doby, kdy ho mu to začne vadit. Zbytečně zvyšejete dítěti strach z bílého pláště. Estetický problém máte Vy s dítětem, ale dítě mít problém nejspíš nebude.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.