Dobrý den, již před 10 lety jsem měla nehodu, že jsem spadla na koleno, které mi pak nadále šili. V létě mě trápí velká jizva co mám na koleni. CHtěla bych se zeptat kolik by to tak stálo a zda by jizva zmizela. Kdy je nejlepší zda v létě nebo v zimě jít na laser. A nebo zda neni lepší plastický zákrok než úprava laserem. Děkuji za odpověĎ.
Dobrý den, vhodným řešením by ve Vašem případě mohla být karboxyterapie. Před ošetřením je nutná vstupní konzultace na dermatologii, konzultace stojí 600,- Kč. Cena za jedno ošetření karboxyterapií je 800,- Kč - 1600,- Kč, zlepšení je znát již po dvou sezeních, potřeba je 4 - 6 sezení. Objednat se můžete na tel.č. 222 211 206,208. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková
Dobry den jsem druhy rok po plikaci zaludku a po redukci vahy ze 119 na nynejsich 72,5 jsem se rozhodla pro abdominoplastiku a odstraneni prebytecne kuze a na podzim jsem byla na operaci.Dodnes je jizva videt doufam ze jeste vybledne ale pro vsechny kdo vahaji at s plikaci nebo abdominoplastikou musim rict ze bych dnes nemenila a jsem maximalne spokojena prikladam fotky a dekuji za tyto stranky kde se hodne veci dozvidame mi kdo to potrebujeme Mam dotaz na kolik vyjde odstraneni jizvy nebo alespon zmenseni napriklad laserem.......Amazonka
To je opravdu velmi pěkný výsledek. Blahopřeji...
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Před dvěma dny jsem byla na odstranění rozšířené žilky elektrokauterem. Paní doktorka mi žádnou mast nedoporučila a ani mi nesdělila, zda se rána zhojí. Prosím o radu, zda mám ránu mazat a zda mi jizva zůstane, nebo zda je potřeba lékařský zákrok. Děkuji.
Dobrý den,
musí se vidět a vyšetřit. Doporučuji osobní konzultaci u lékaře.
S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Klinika YES VISAGE
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.