Dobrý den chtěla bych se zeptat jak se zbavit jizvy řízl mě jeden muž nožem a to tak že mi to rozsekl(jedná se o obličej-líc)jak se toho mám zbavit hyzdí mi to plet'!Porad'te děkuji
dobrý den, až po vyšetření lze doporučit nejvhodnější postup, možností korekce jizev je celá řada( různé typy laserů, lokální přípravky apod.) S pozdravem MUDr. I. Bäumeltová,
Dobrý den,je potřeba jizvu vidět,nebo pošlete detailní foto.Obecně lze jizvu korigovat laserem,případně chirurgicky.
Dobrý den, vše záleží na vzhledu jizvy a době od úrazu. Čerstvou jizvu je možno dobře ovlivnit masážemi, promazáváním a přikládáním silikonových plátků. Zralou jizvu pak lze často korigovat chirurgicky, laserem či dermabrazí. Vše skutečně záleží na vzhledu jizvy, takže bez toho aniž bych Vaši jizvu viděl, nemohu být konkrétnější. Srdečně zdravím.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.