Dobrý den, zajímalo by mě, zda je možno laserem odstranit i jizvu, která vznikla po popálení. Asi v 5-ti letech jsem si popálila hřbet ruky, Zůstalo mi tam takové mírně zjizené místo asi 3 krát 3 centimetry. Jaká by asi byla cena? Je potřeba aplikaci opakovat? Děkuji
Dobrý den, na naší klinice provádíme korekci jizvy Karboxyterapií .- aplikace CO 2 pod kůži, má výborný efekt ve zlepšování stavu jizev.Cena je 800-1.600,-Kč.Ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s Dr. Koutnou, která se na tuto metodu specializuje a má s ní výborné výsledky.
Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.
Syn (5let) má cca 3 roky jizvu pod nosem a na rtu. Původně jsem myslela, že to promazáváním a věkem zmizí. Teď už bych to raději řešila jinak. Prosím o radu jaká metoda by byla nejvhodnější.
dobrý den, na jizvy mám svůj přípravek.Posílám na dobírku 200kč+poštovné. MUDr. V.Vacík
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.