Tak dneska po 6 dnech po výkonu jsem se chtěl zapojit do běžného života, samozřejmě ve volných kraťasech. Ovšem po pár hodinách zača rána krvácet a já musel domu, žačla krvácet na žaludu, jak je ten nejhornější steh, to mě však tolik netrápí, krvácení se po chvílí zastavilo a já ránu očistil, stehy zůstaly. Avšak co nevím, jestli je v pořádku, je otok u stehu u uzdičky a předkožky, tedy v oblasti největšího otoku je taková málá bobule - spíše k předkožce (menší otok) se stehem a ta je značně tmavá až černá, myslel jsem si, že je to zaschlá krev, nebo tak něco, ale ani po několika dnech (hygiena 3-5x denne) se barva nezmenila na ruzovou jako ostatni otoky. Muzete mi rict, co to je, a jestli se mam obavat? Dekuji predem za odpovedi
Jestli to nebude tím, že jste se "zapojil do běžného života" moc brzo. Za 6 dní se z mého pohledu nic moc nezahojí. V každém případě vše dořeší Vás operater a mně nezbývá nic než Vám dtžet palce. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Domnívám se, že by se pravděpodobně mohlo jednat o ztluštělou cévu nebo část topořivého tělesa zachycenou popisovaným stehem.Nemůžete to ale brát jako 100% informaci bezu osobního vyšetření.Určitě se objednejte na kontrolu ke svému operatérovi, vše vyšetří a přesně vysvětlí a pokud bude třeba,zvolí vhodné řešení.Vše bude v pořádku,nemusíte mít obavy.S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.