Otok a krvácení po obřízce

Hanz
18. 5. 2009 · Poslední odpověď: 21. 5. 2009

Tak dneska po 6 dnech po výkonu jsem se chtěl zapojit do běžného života, samozřejmě ve volných kraťasech. Ovšem po pár hodinách zača rána krvácet a já musel domu, žačla krvácet na žaludu, jak je ten nejhornější steh, to mě však tolik netrápí, krvácení se po chvílí zastavilo a já ránu očistil, stehy zůstaly. Avšak co nevím, jestli je v pořádku, je otok u stehu u uzdičky a předkožky, tedy v oblasti největšího otoku je taková málá bobule - spíše k předkožce (menší otok) se stehem a ta je značně tmavá až černá, myslel jsem si, že je to zaschlá krev, nebo tak něco, ale ani po několika dnech (hygiena 3-5x denne) se barva nezmenila na ruzovou jako ostatni otoky. Muzete mi rict, co to je, a jestli se mam obavat? Dekuji predem za odpovedi

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Jestli to nebude tím, že jste se "zapojil do běžného života" moc brzo. Za 6 dní se z mého pohledu nic moc nezahojí. V každém případě vše dořeší Vás operater a mně nezbývá nic než Vám dtžet palce. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

Domnívám se, že by se pravděpodobně mohlo jednat o ztluštělou cévu nebo část topořivého tělesa zachycenou popisovaným stehem.Nemůžete to ale brát jako 100% informaci bezu osobního vyšetření.Určitě se objednejte na kontrolu ke svému operatérovi, vše vyšetří a přesně vysvětlí a pokud bude třeba,zvolí vhodné řešení.Vše bude v pořádku,nemusíte mít obavy.S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Obřízka
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 11. 2016
Labioplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 6. 2020
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 6. 5. 2014
Obřízka
1 odpověď, nejnovější odpověď: 23. 2. 2016
Obřízka
13 odpovědí, nejnovější odpověď: 19. 5. 2013
Obřízka
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 31. 5. 2013
Obřízka
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 6. 2019
Obřízka
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 1. 2015
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 9. 2022
Labioplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 2. 2016

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi