Problémy po frenuloplastice

LukyIvanjuk
1. 8. 2023 · Poslední odpověď: 6. 8. 2023

Dobry den, chci se zeptat o radu co a jak dal, protože už sám nevim. Před 2 měsíci z důvodu natržené uzdičky mi doktor řekl, abych podstoupil fruneloplastiku, tak jsem neváhal a hned se objednal abych už měl problém zasebou. Po operaci vše v pohodě , po 2-3 vypadli stehy tak jsem tomu ještě týden dal aby se to zahojilo vpohode. Následně jsme po měsíci na to s přítelkyni šli konečně šli a po sexu jsem si všimnul, ze to mám vic natrzene a lehce to krvaci. Druhy den jsem jel za doktorem a řekl jsem mu co se stalo, dal mi tam další 2 stehy, a ze do vypadnuti nesmím mít zase pohlavní styk. Teď už to jsou 3 týdny stehy pryč a poprvé co jsme to šli s přítelkyni zase zkusit tak se to lehce natrhlo a dal jsme nepokračovali, abych nešel na stehy a tak jsme tomu dali čas než se to zahojí, a když jsme na to šli podruhé tak se stalo to samé. Už nevim co a jak abych mohl žít normální sexuální zivot, takže kdyby byla nějaká rada byl bych rad co a jak dal. Děkuji

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
je možné, že jste měli styk příliš brzo nebo je tam infekce,. Tu však může mít i Vaše partnerka. Často se jedná o mykotické onemocnění, na které ženy při častém koitu trpí.
Chtělo by to osobní konzultaci, možná i u dermatologa.
Pěkný den,
MUDr. Jana Bartošková

2 adresy v Jihomoravský kraj

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi