Přebytečná kůže a srůsty po obřízce

Ondrej19
4. 5. 2023 · Poslední odpověď: 1. 8. 2023

Dobrý den, přibližně před 10 lety jsem v jedné ze nemocnic podstoupil obřízku. S odstupem času jsem však začal pozorovat věci, které se mi příliš nepozdávají. Prosím kohokoli s lékařským vzděláním o názor a případné doporučení dalšího postupu.

1) Lze nějak kosmeticky uspokojivě odstranit srůsty (2 viditelné na jedné z fotek) 2) Je kůže na druhé z fotek ze spodní strany přebytečná a bylo by vhodné ji odstranit nebo má stále nějakou funkci? 3) Plní zde nějakou funkci uzdička? Přijde mi, že je jednak křivá a jde do ztracena. Dále (zřejmě kožní šev nebo tak nějak se to nazývá?) začíná křivě a odnikud. Má nějakou funkci? 4) Lze z přiložených fotografií určit, o jaký typ obřízky jde?

Předem moc děkuji.

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
nevím kolik Vám bylo let, kdy jste podstoupil obřízku, nicméně vzhledem k tomu, že se něco nelíbí (srůsty nevidím z fotek) bude nutná osobní konzultace. Korekce je možná, ale za určitých rizik.
O tom si musíme popovídat.

2 adresy v Jihomoravský kraj
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Body Lift
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 11. 2013
Obřízka
Žádné odpovědi
Obřízka
1 odpověď, nejnovější odpověď: 12. 7. 2024
Obřízka
1 odpověď, nejnovější odpověď: 23. 3. 2017
Odstranění strií
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 8. 2014
Liposukce
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 19. 11. 2021
Obřízka
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 1. 2015
Zvětšení penisu
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 7. 2011
Labioplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 4. 2021
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 10. 2018

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi