Dobrý den. Jeden ze stehů po úplné obřízce (před sedmi dny) mi prakl a rána je trochu rozšklebená (stalo se to už asi čtvrtý den po op.). Nedržel jsem to v suchu a navíc mazal framykoinem, takže mi to začlo trochu hnisat (jen malé množství hnisu, ale i tak ta rána trochu bolí). Je to důvod k tomu, abych navštívil urologii a nechal si to sešít, nebo to stačí držet v čistotě, suchu a mazat Betadinem a ono to už nějak sroste? Děkuji za odpověď.
Dobry den, doporučuji koupele v repicku lékařském, ten ránu rychle zaceli a vytáhne všechno hnisave.drvraspirova
Stačí držet v čistotě, Betadin mast také. Sešití nedoporučuji, ale kontrolu u operatéra ano.
Zdraví Dr. TOMÁŠEK
Dobrý den, sedmý den po operaci je poměrně brzo a předpokládám, že ještě k nějaké kontrole jste pozván. Tedy bych doporučil kontrolu dřívější a zhodnocení stavu na místě lékařem zda je vhodné sešití či nikoliv. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.