Dobrý den, Poslední půlrok se mi stává taková nemilávěc. Čím dál tím častěji mi po sexu i po masturbaci praská předkožka, a po každé když se to stane, tak po zahájení se jakoby utáhne a jde hůře přetáhnout přes žalud. Stává se to, i když používáme lubrikant. Myslíte že mám navštívit urologa, či by postacilo něčím mazat.
Děkuji za odpověď
Na mazání se chirurgů neptejte, zajděte na urologi a proberte to tam, máte patrně našlápnuto na obřízku ....
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den, stav pravděpodobně skončí operací obřízky. Dr. Paděra
Dobrý den, jsem již jedenáctý den po obřízce. Třetí den od zákroku se přes noc objevil otok (viz foto). Byl jsem s tím u svého lékaře, který mi nasadil antibiotika a Aescin. Jsem trochu nervozní, že se to nelepší (od návštěvy lékaře to je 6 dnů), ač dělám vše, co mi lékář poradil (leduju, koupu v heřmánku, sprchuju, mažu mastičkou) Je možné, že po vypadání stehů se to srovná? Nebo můžu pro to něco udělat? Díky za odpověď.
V současné době stejně chirurgicky nelze nic moc dělat. Řiďte se radami operatera. Nález na fotce je velice pěkný vzhledem k času po operaci.
Zdraví Dr. Tomášek,
www.plasticka-chirurgie-praha.cz,
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.